Amikor már azt hinnénk, ennél mélyebbre nem süllyedhet a kereskedelmi csatornák Színvonal nevű hajója, a Tv2 bebizonyítja: mindennél van lejjebb a szórakoztató műsorok tengerén. Az „Ezek megőrültek” című új show-juk közönséges, szánalmas és népbutító. Ám még így is 33%-os nézettséget produkál a celebvilág krémjének eszetlen esetlenkedése. Aggasztó.

 

Az „örök második”-nak kikiáltott Tv2 a következő hadicselhez folyamodott a nézettségért dúló háborúban: végy adásonként összesen 6 magyar „hírességet”; alakíts belőlük két 3 fős csapatot; bújtasd őket minél idiótább, neonszínű, testhez tapadó ruhába; végül találj ki számukra minél röhejesebb feladatokat, hisz legszebb öröm a káröröm. Mi, magyarok pedig különösen szeretünk mások botladozásain szórakozni. Így láthattuk tehát Karda Beát feszülős pink dresszben csúszni-mászni, a birkózói pályafutásáról kevésbé ismert Bárdosi Sanyit hatalmas tortával az arcában, a cseppet sem szemérmes Benkő Dánielt, amint fiatal lányok tangáján lévő betűket olvasgatta hanyattfekvésben, de persze nem maradhatott ki a felhozatalból Magyarország „Fekete Gyémántja”, Pákó sem, akinek már a feladatértelmezés is komoly fejtörést okozott. Természetesen minden héten újabb 6 sztárocska száll harcba az egész heti bénázás után kihirdetett győzelemért, és döntőbe jutásért, így a jövőben olyan illusztris személyiségekkel találkozhatunk még, mint: Zámbó Árpy, vagy Kiszel Tünde.

A celebcirkusz két porondmestere Majka és a főleg rádióból ismert Rákóczi Feri, akik próbálják nagyon lazára venni a figurát, ezzel nincs is probléma. Majka hozza a tőle elvárt szintet, Rákóczi Feri viszont nekem már azzal csalódást okozott, hogy elvállalta a porondmester szerepét. Nincs sok dolga egyébként a két műsorvezetőnek, ismertetik a feladatokat, majd maguk is jókat röhögnek a két csapaton. Jut eszembe, a csapatok igen hangzatos nevet kaptak ám: a rózsaszín elefántok csatáztak a zöld malacokkal, ezzel is erősítve a műsor állatkert jellegét.

Az biztos, hogy ilyen jellegű műsor még nem futott főműsoridőben, leszámítva az RTL Klub pár hetet megélt „falas” produkcióját. Tartalmat, de akár tartalmas szórakozást se keressenek a kedves nézők, hisz keresve sem találhatnak. Az messze elkerüli az „Ezek megőrültek” háza táját. Ám sajnos, ez még a könnyed kikapcsolódástól is messze van. A Tv2-nek viszont muszáj volt kitalálnia valamit, hogy lefőzze a konkurens csatornán békésen főzőcskéző celebritásokat. De hogy miért pont egy ilyen szinten bárgyú dologgal próbálkoznak, az jó kérdés. Talán mert ezek tényleg megőrültek? 

 

Mucsi Dorina

Címkék: mucsi dorina

A bejegyzés trackback címe:

https://kosmarket.blog.hu/api/trackback/id/tr142681746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása