Megenni! Mindent!

 2011.02.22. 19:19

A kaja naptár szerint 2012-re várható a világvége. Ezt megerősíti az a tudományos megfigyelés is, ami szerint három gigamega sajt közeledik a Föld felé. A hírt a NÓZI (Nemzetközi Ózonlyukvizsgáló Intézet) szakemberei is megerősítették, és elmondták, hogy mindenki felfigyelhet a veszélyre, aki beleszagol a levegőbe. Az ózonlyuk ugyanis átengedi a sajtok illatát, így az utcákon is érezni lehet az enyhe sajtszagot. A NÓZI szóvivője csak azután erősítette meg a hírt, miután a SETI (Sajttámadásokat Ellenőrző Terrorelhárító Intézet) szakemberei a világhírű tudományos szaklap, a Bors hasábjain megjelentették, hogy mégis eljön 2012-ben a világvége. A Földet egyre gyorsabban megközelítő sajtokról egyelőre csak annyit tudni, hogy két parmezán és egy ementáli van köztük. Ha az eddigi megfigyelések beigazolódnak, az nagy gondot jelent az ellenük való védekezésben, ugyanis a parmezánokat kemény páncél védi, az ementálit pedig lukacsos felépítése miatt szinte lehetetlen eltalálni.

Szintén világszenzáció, hogy találtak egy ötszáz éve lezuhant kisebb méretű sajtroncsot a Balatonban, Tihanytól néhány kilométerre. Ez egy camembert típusú jármű, amely technikailag ugyan nem olyan fejlett és belepi némi penész is, de alapul szolgálhat a közeledő veszély elleni védekezésben. Ha sikerül elpusztítani a közelgő sajtokat, a kérdés csak az lesz, hogy képes-e az emberiség minde(n)t megenni. A bulvársajtó szerint igen.

 

Kocsis Péter    

Címkék: kocsis péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kosmarket.blog.hu/api/trackback/id/tr322681403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása