Star Wars rajongóként  imádta  Dart Vadert, az utóbbi 8 évben inkább a Keresztapát nézegeti.  10 évig a Nők Lapjában a nők lelkének húrján játszott cérnakesztyűs kézzel, ma már átállt a másik oldalra, ő a Playboy felelős szerkesztője. Olvas Indexet, HVG-t, Narancsot, de igazán csak a nők világa érdekli. Interjút nem szívesen készít, a jegyzet az ő sajátja. Kiadója két éve cseszegeti, hogy megírja első regényét, amely a tervek szerint egyszerre lesz tragikus és vicces, megbotránkoztató és kedves.

 

Mióta olvasod a Playboyt?

20 éves koromban, amikor nyaralni mentünk vettünk Playboy-t meg CKM-et. Amikor a Sanoma-nál dolgoztam, akkor mindig kaptunk egy példányt, egy darabig nézegettem, de igazából akkor kezdtem el olvasni, amikor megkeresett a Radnai.

A Playboy-ban gyakran szerepelnek politikusok is. A Fidesz, az MSZP, az MDF után a közeljövőben a Jobbik egyik képviselőjéről is olvashatunk?

Szerintem nem. A Jobbik, az egy teljesen szalonképtelen dolog. Ezzel nem tudok azonosulni, nem fogok nekik teret adni. Nagyon érdekes, hogy a jobboldali képviselők általában érdekesebb személyiségek, mint a baloldaliak. Aki baloldalon érdekes lett volna, az nem vállalta a szereplést. Az utolsó politikus a Rogán Antal volt, aki fénykarddal meg Artu Dituval volt benne. A közeljövőben kerülni fogjuk a politikát, mert mindenkinek tele van a hócipője vele.

Melyik politikai interjúnak volt a legnagyobb visszhangja?

A Kóka Jánosnak, amikor bevállalta a helikoptert, a kastélyt, a több milliós órát, ez a politikusi karrierjének nem tett jót. Az is meglepő volt, hogy a Deutsch Tamásról készült interjút Bolgár György  Megbeszéljük c. műsorában elemezték. Akkor ott éreztük, hogy áttörtük az ingerküszöböt.

Az interjúk miért inkább férfiakról szólnak? Nem izgalmas a férfiolvasóknak egy női interjúalany?

Már sokat gondolkoztam ezen. Én egy női magazintól jövök, nekem kellene az élharcosának lenni, hogy nőkről olvashassunk. Valahogy így jön ki. Ha egy amerikai Playboy-t megnézzük, - és most nem akarom, az amerikaiakra tolni a felelősséget, - a nagy interjúk jelentős része férfiakkal készül. A férfiak abból próbálják kihámozni, hogy mi a siker titka, hogyan lehetne a sikeres emberektől ellesni egy-két fogást.  Talán emiatt van az, hogy a férfiakat a férfi interjúk jobban érdeklik, de lesznek változások.

Milyen rendszerességgel közöltök külföldi anyagokat?

Ritkán. Fontos, hogy a magyar Playboyt magyarok írják. Ha Brad Pittről vagy Tarantinoról készül egy interjú, azt vétek lenne nem leközölni. Hugh Laurie-t, és Robert Downey jr-t is betesszük, aki a legcoolabb színész a glóbuszon. Ezek mellett nem szabad elmenni, ezekre a globális sztárokra mindenki kíváncsi, mert cool arcok.

Melyik a kedvenc interjúd?

Most a legutóbbiért rajongok éppen, amiben a Bacsó-Winkler párossal, a juj.hu-s Körmendi Gábor beszélget. Ez egy klasszikus csevegős interjú. Sokan azt mondták, hogy szar, de szerintem tök jó. Halálosan vicces, elkvaterkáznak benne. Ha egy dolog szórakoztató, de kevésbé informatív, az nem baj. Ez egy tipikusan olyan interjú, ahol az élet nagy kérdéseiből, az a legfontosabb, hogy szabad-e e-mailban szakítani vagy sem.

 

Nagy Eszter

Címkék: nagy eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://kosmarket.blog.hu/api/trackback/id/tr942716205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása