Szerkesztői levél

 2011.02.14. 23:07

 

Bosszankodni kezdtem azon, hogy bár fél éve mindnyájan az alkotás örömétől izgatottan ütögetjük a klaviatúra billentyűit, vagy éppen az Edius mámorában úszunk, mindezt mégis csak saját örömünkre tesszük.

Hiányzik a megnyilvánulás színpada.

Ekkor támadt az a kósza gondolat a fejemben, hogy össze kellene gyűjteni a csipet csapatot, és létrehozni egy „ilyen aztán még soha nem volt” honlapot, ahol kiélhetjük fantáziánk végtelenségét.

Örömömre, nagyon hamar elkezdtek gyülekezni a delikvens médiamunkások. Honlapunk megszületése után hamar „dörömböltek az ajtómon” a jobbnál-jobb ötletekkel.

A lelkesedés nagy, a csapat kitartó, a hangulat eufórikus.

Épp ezért korlátokat sem szabnék a kollégáknak. Csak annyit kérnék tőlük, hogy élvezzék az alkotás szabadságát, és próbálják meg a legtöbbet kihozni magukból! 

Hiszen a lehetőségek tárháza végtelen…              

 

Csizmadia Dóra

(főszerkesztő)

Címkék: szerkesztői levél csizmadia dóra

A bejegyzés trackback címe:

https://kosmarket.blog.hu/api/trackback/id/tr312661886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása