Nőnap, igazi macsósan…

 2011.03.08. 17:00

Előre leszögezem, nem fogok véleményemért elnézést kérni egyetlen nőtől sem. Még akkor se, ha kedvesem ezért bojkottálni fogja fehérneműim tisztára mosását. Bevállalom. Na, nem a koszos boxeralsókat, hanem azt, hogy a férfiak többségének a hideg futkosik a hátán, március 8-hoz közeledvén.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy ezen a napon Rambónak öltözve járom Budapest utcáit, és gépfegyverrel vadászok majd minden nőnemű lényre. Bár gondolkozok azon, hogy a Fradi keménymagjából tüntetőket verbuválok az MTV-székház ostromlásához. Nehogy már a nők folyjanak még a csapból is jelmondattal. Csak az a probléma, hogy már látom magam előtt azokat a tüzes amazonokat, akik fegyvertárukat megspékelik atombombával felérő önérzetükkel, és hősies védekezésbe kezdenek majd úgy, ahogy mi férfiak sose tudnánk. Takarásból érkező mérgezett műköröm lövedékek, playmate-nek álcázott mosolygó bérgyilkosok, ciános sült csirkék. Hova fajulna ez? Az egynapos harmadik világháborúba? Persze, aztán meg retteghetünk minden nap, hogy megéljük-e a következő reggelt, mert a dorombolós kiscica külsejük, minden bizonnyal tigrisként gyilkoló vadmacskát takar. Ráadásul, erejük legfélelmetesebb fegyverük titkában rejlik: a női agy megfejthetetlenségében. Jó, tudom, szerintem is az erősebb kutya… eszik, de senki ne higgye, hogy olyan könnyen bele mennének bármiféle közelharcba. Nem. Az igazi hidegháború csak ezután következne. Mire észbe kapunk, a hatalom már rég a markukban csücsül. Női uralom. Borzasztó. Rabságban élnénk, ahol a gyengébbik nem a fajfenntartás, na meg egy kis élvezet érdekében kihasználná testünket és csak szexre tartanának minket. Bár, ha jobban belegondolok, azért ez nem is lenne olyan rossz. Nem? Na, de ne tévesszen meg senkit a hirtelen felbukkanó pornófilmes képsorozat és térjünk vissza az alaptémánkra. Valószínű már többen is felismerték ennek a napnak az igazi veszélyét, és vélhetően ezért nem történt meg soha az a bizonyos első lépés a lázadás felé. Úgyhogy, üzenem minden férfitársamnak, gondoljatok a hőbörgés helyett a „jó öreg” Torkos Csütörtök barátunkra, amely édes feledésbe merít majd minden szál virágot. Március 10-e a mi napunk lesz. Csak nem mondjuk ki. Higgyetek nekem. Addig meg ígérem, nem játszok semmiféle önkényes Rambót, nem szervezek B-közepesekből gerillaharcos lázadókat, jobb nekem a békesség. Inkább felveszem kedden a superman-es alsógatyám és elmegyek a legközelebbi virágboltba, veszek egy szál jácintot a kedvesemnek - mert ennek van a legfinomabb illata - és fejet hajtok minden hölgy előtt. Bölcsen és igazi macsósan.

 

Szamosszegi Gábor

Címkék: szamosszegi gábor

A bejegyzés trackback címe:

https://kosmarket.blog.hu/api/trackback/id/tr612722234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása