Műhely, á la Harle

 2011.04.12. 23:13

Legyél K-É-SZ! Vagy SZ-É-K. - Ez a legfontosabb.

Azaz légy Konkrét, Éles és Személyes. És no beszarrante! Ezzel akár be is fejezhetném, de…

Szerda délután, pontban ötkor (na jó, plusz-mínusz két perc becsúszik néha) eldördül a startpisztoly. És hogy pontosan mit takar ez a két óra?

Körkérdéseket, körvéleményeket, rövid szituációkat valaminek a demonstrálására (pl. jegyzet és glossza kapcsolata), ábrákkal alátámasztott magyarázatokat, a 325 szóból álló „Mondja”-szótár létrehozását, de még a Murányi András stílusára hajazó mélyvizet is, azaz Lendvai Tamás azonnali felhívását, ama bizonyos hölgyversenyző kapcsán, aki úgy nyert pókerversenyt, hogy nem nézte meg a lapjait… ez mind-mind a Harle-műhely.

Harle Tamás saját elmondása szerint nem tud rajzolni. Ennek ellenére rajzol hidat, örvényt, kígyót és kávéscsészét. Harle Tamás saját elmondása szerint a saját elmondása csak egy vélemény. Ennek ellenére mi úgy isszuk a szavait, mint kisbirkák (kis kosok) a vizet az itatóból. Harle Tamás így szólott vala az első műhelyórán: „ha valaki unatkozik, az nyugodtan elmehet”.

Micsoda? Unatkozni?

Na de kérem!

Címkék: ferenczi péter

A bejegyzés trackback címe:

https://kosmarket.blog.hu/api/trackback/id/tr772821772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása